31.1.2017

YELLOW:N UUSIN IHASTUS – THANN


Haluamme tunnustaa sinulle jotain: olemme ihastuneet! Myymäläämme on saapunut uutuutena THANN-tuotevalikoima luonnonmukaisia hius- ja ihonhoitotuotteita. Näissä kansainvälisille markkinoille levinneissä korkealuokkaisissa lifestyle-tuotteissa on käytetty luonnollisia ja luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Voimme siis olettaa, että meidän lisäksi luontokin on varsin ihastunut näihin tuotteisiin. Brändin filosofiana onkin edistää ympäristöystävällisiä tuotteita ja pakkauksia, ja sehän sopii meille! 


"Study nature, love nature, stay close to nature, it will never fail you." 
- Frank Lloyd Wright


THANN – sarjoihin kuuluu:

SEA FOAM – sarjan eteeriset piparminttu-, timjami- ja rosmariiniöljyt viilentävät ja raikastavat kehoa ja mieltä.

AROMATIC WOOD – sarjan eteeriset muskottipähkinä, appelsiini- ja tangeriiniöljyt lämmittävät ja hellivät kehoa ja mieltä.

ORIENTAL ESSENCE – sarjan eteeriset villikafferilimetti- ja sitruunaruohoöljyt virkistävät ja raikastavat.

EDEN BREEZE – sarjan eteeriset jasmiini- ja ruusuöljyt kosteuttavat ja hoitavat kuivaa ihoa sekä suojaavat haitallisilta saasteilta ja kuumuudelta.

RICE – sarjan tuotteet on valmistettu kaikkein korkeatasoisimmasta riisileseöljystä, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, E-vitamiineja sekä ainutlaatuisia y-Oryzanolia, jotka yhdessä antavat iholle ja hiuksille luonnollista pehmeyttä sekä toimivat lisäksi aurinkosuojana ja antioksidanttina.

SHISO – sarjan tuotteet sisältävät shiso – lehtiuutteen monia erilaisia aineksia toimien luonnon omina antioksidantteina, kosteuttajina, antibakteerisena suojana sekä antihistamiinina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti